استاد دانشگاه امام صادق گفت:
دانشآموزان باید انقلاب اسلامی و رقبا را بشناسند
علی غلامی استاد حقوق دانشگاه امام صادق درباره نقش دانشآموزان در نظم نوین جهانی گفت: نخستین بار بحث نظم نوین جهانی در قرن هفدهم مطرح شد بعد از صلح وستفالی قرار شد کشورها خط کشی شوند و آغاز جنگ جهانی اول از سال 1914 بود.
وی افزود: بعد از جنگ جهانی دوم، نظم جهانی دوپاره شد و بعد از فروپاشی شوروی در سال ۱۹۹۰ آمریکا خود را همه کاره جهان دانست و الان معتقدند نظم جدید جهانی را رقم میزنند.
این استاد دانشگاه گفت: ایران از یک زمانی تصمیم گرفت در نظم جهانی نقش آفرینی داشته باشد که با انقلاب اسلامی این کار آغاز شد،کارتل معتقد بود ایران جزیره ثبات و آرامش است اما چند ماه بعد انقلاب شد و انقلاب اسلامی این پیام را برای آمریکاییها داشت، آنگونه که شما میگویید نیست.
وی ادامه داد: بعد از انقلاب اسلامی در بحث هستهای، موشکی، پزشکی و المپیاد علمی پیشرفتهایی داشتیم و ایران اکنون در شکل گیری نظم جهانی کشور موفقی است.
وی تاکید کرد که دانش آموزان باید انقلاب اسلامی و رقبا را بشناسند و نخستین شرط نخبگی، علم و مطالعه است همچنین وقتی ریشه انقلاب اسلامی را باز گو نکنیم عدهاس دیگر به اشتباه آن را بیان میکنند.
غلامی مطرح کرد: باید بدانید غرب کجاست و عالمانه صحبت کنید و دچار افراط و تفریط نشوید. اگر به شما بگویند در غرب در قرن ۱۵ حیوانات را به دادگاه میبردند، باور میکنید؟ یا در قرن ۱۸ یک سگ پای روزنامه نگاری را گاز گرفت و او را به دادگاه بردند.
این استاد دانشگاه گفت: انقلاب فرانسه در سال ۱۷۸۹ با شعار برابری، برادری و آزادی بود و زنان گفتند ما هم حق رای داشته باشیم اما 155 سال بعد و در سال 1949 به زنان حق رای دادند. در فرانسه ۹ درصد مردم مسلمان هستند اما زنان نمیتوانند حجاب را رعایت کنند.